måndag 6 februari 2012

Jag och min tv

Efter mötet idag slirade jag direkt hem på de hala vägarna. När jag hade parkerat bilen kröp jag upp för trapporna och la mig darrande i soffan. Nej, så illa var det inte, men nästan. Sen kollade jag på tv exakt hela dagen. Jag tänkte ge er en högst personlig recension, eftersom min dag inte har innehållit mycket mer än detta.

Repris av Melodifestivalen: Inte så bra låtar, men Loreens framträdande var bra. Och den där handen på rumpan, det var väl inte sååå farligt? Flinck är ju inte fräsch på något sätt, men jag tycker inte att han såg speciellt nedlåtande och förtryckande ut när han gjorde det.

Kardashians: Jag har aldrig satt mig in i den där familjen, men jag gillar ju dokumentära såpor så denna lät jag ögonen vila på. Det var inte jättebra, men lite roligt med pappans åldersångest. Han hade uppspärrade ögon som inte kunde blinka och bjöd hem tjugoåriga killar på öl och pizza.

Ellen Degeneres: Det satt ett snubbe i en fåtölj och pratade om någon sport. Sen somnade jag.

Ett program om brittiska par som letade hus i Spanien: De gick från hus till hus och utbrast hur fint allt var. Husen såg ut som skit, allt var galet fult och äckligt helt enkelt. Men det är tur att det finns de som kan förvalta allt det fula också.

Christine: Älskar den serien, men har inte sett alla avsnitt. Måste nog köpa boxen!

OC: Åh, min älskling (speciellt Seth Cohen) när den rullade. Fast sista säsongen var skum, det var synd.

En dokumentär på SVT: Den handlade om en tant som blev bortadopterad som barn och till slut upptäckte att hennes riktiga pappa var en känd countrystjärna. Jag tror att hon fick lägga vantarna på en hel massa pengar, men just då var middagen klar så det hann jag inte se. Annars var det ett mycket intressant program. Fast hela dokumentären var uppbyggd av efterkonstruktioner. Det känns alltid lite som en billig Hallmarkproduktion då. Men det kan vara lite trevligt ibland det med.

Inga kommentarer: